Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Griekenland: vier (oud-) Eredivisie-spelers tegen Oranje

Vermoedelijke opstelling Griekenland: vier (oud-) Eredivisie-spelers tegen Oranje

07-09-2023 09:06

De nationale ploeg van Griekenland zal met de nodige bekenden donderdag tegen Oranje optreden. Vangelis Pavlidis lijkt echter wel op de bank te beginnen.

Griekse media voorspellen dat de spits van AZ momenteel niet de voorkeur krijgt boven Georgios Giakoumakis, die ooit hoge ogen gooide bij VVV-Venlo. Sport24 denkt dat onder meer Lazaros Rota (oud-Roda JC), Pantelis Hatzidiakos (oud-AZ) en Konstantinos Tsimikas (oud-Willem II) in de basis starten.

George Baldock is geblesseerd en Konstantinios Mavropanos is geschorst, waardoor er twee basisklanten niet in actie zullen komen. Anastasios Douvikas is niet opgeroepen door bondscoach Gustavo Poyet, die het stokje van John van 't Schip overnam. 

Oranje trapt om 20.45 uur af tegen Griekenland. Voor de ploeg van Ronald Koeman is het van groot belang het duel te winnen, anders komt de EK-kwalificatie serieus in gevaar.

Vermoedelijke opstelling Griekenland: Vlachodimos; Rota, Retsos, Hatzidiakos, Tsimikas; Kourbelis, Bakasetas, Siopis; Mandalos, Giakoumakis, Masouras

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!