Transfernieuws

'United lost linksbackprobleem op, Amrabat geeft Ten Hag voorrang'

'United lost linksbackprobleem op, Amrabat geeft Ten Hag voorrang'

31-08-2023 23:02

Manchester United lijkt met Sergio Reguilon de beoogde linksback binnen te halen. Door de blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia is de spoeling op die positie zeer dun en heeft Reguilon inmiddels de medische keuring afgerond. 

Volgens het toonaangevende The Athletic is de Spanjaard door de medische keuring heen en is de aankondiging van United een kwestie van tijd. De 26-jarige linksback wordt dit seizoen van Tottenham Hotspur gehuurd. In het contract staat onder meer een clausule waardoor club en speler in januari uit elkaar kunnen gaan. United zoekt vanwege de blessures van Shaw en Malacia op de kortetermijn een back, maar wellicht niet voor het hele seizoen. United vergoedt het volledige salaris van Reguilon.

Sofyan Amrabat hoopt ook de overstap naar United te maken. Ondanks interesse van Fulham en Nottingham Forest, waar eerstgenoemde de speler permanent wil overnemen, heeft United de beste papieren. The Red Devils willen de speler huren: Erik ten Hag werkte bij FC Utrecht al samen met de Marokkaanse middenvelder, die elke andere club afslaat totdat het duidelijk is dat United geen akkoord zal bereiken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!