Transfernieuws

'Bayern rond met middenvelder, onduidelijkheid alom in Engeland en Duitsland'

'Bayern rond met middenvelder, onduidelijkheid alom in Engeland en Duitsland'

31 augustus - 16:41

Er heerst momenteel veel onduidelijkheid rondom João Palhinha. Bayern München zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Portugese middenvelder, maar berichtgevingen uit Engeland en Duitsland spreken elkaar tegen. 

Palhinha zou overeenstemming hebben bereikt met Bayern voor een vijfjarig contract. Der Rekordmeister zou tussen de vijftig en zestig miljoen euro overhebben voor de verdedigende middenvelder. De mogelijke komst van Palhinha bij Bayern is een interessante om in de gaten te houden: wanneer de verdedigende middenvelder naar Duitsland vertrekt, heeft dat mogelijk gevolgen voor Noussair Mazraoui of Ryan Gravenberch.

Gravenberch staat in de nadrukkelijke belangstelling van Liverpool en The Reds zouden een bedrag van dertig miljoen euro overhebben voor de Nederlander. Mazraoui zou eerste keus worden als back vanwege het vertrek van Benjamin Pavard, maar die situatie verandert met de komst van Palhinha. Duitse media schrijven dat Konrad Laimer doorschuift naar de backpositie bij de komst van Palhinha. 

Volgens Sky heeft Palhinha woensdag 'gewoon' meegetraind en het Britse medium quotet daarin manager Marco Silva. Volgens Bild is dat echter niet waar en heeft Palhinha zich afgemeld voor diezelfde training. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s