Transfernieuws

The Athletic: United overweegt huurdeal met Spurs na mislopen Cucurella

The Athletic: United overweegt huurdeal met Spurs na mislopen Cucurella

31-08-2023 16:24

Manchester United overweegt Tottenham Hotspur te benaderen voor de diensten van Sergio Reguilon. De 26-jarige Spanjaard is in beeld gekomen omdat The Red Devils Marc Cucurella van Chelsea FC lijken mis te lopen. 

Volgens het toonaangevende The Athletic denkt United aan de Spaanse linksback vanwege het antwoord van Chelsea. De club van Erik ten Hag diende een bod in voor Cucurella, maar de verdediger was woensdag 'gewoon' aan het spelen in het Carabao Cup-duel met Wimbledon. United ziet dit als teken dat The Blues niet openstaan voor een vertrek van de speler.

Cucurella blijft nog altijd in het achterhoofd van de club uit Manchester, maar alles valt of staat ook met de komst van Sofyan Amrabat. Ten Hag wil graag de speler hebben waar hij al bij FC Utrecht mee samenwerkte, maar het eerste bod van United werd resoluut van tafel geveegd door Fiorentina. Reguilon speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Atlético Madrid. Vanwege de blessures van Luke Shaw én Tyrell Malacia heeft United een zeer dunne spoeling op de linksbackpositie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!