Breaking news

'Romano komt met 'here we go': Barcelona neemt Cancelo op huurbasis over van City'

'Romano komt met 'here we go': Barcelona neemt Cancelo op huurbasis over van City'

28 augustus - 14:29 Laatste update: 18:47

FC Barcelona gaat João Cancelo verwelkomen, meldt Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transferspecialist hebben beide partijen elkaar gevonden over een huurdeal met een optie tot koop.

Barcelona gaat Cancelo dus verhuren en heeft daarbij een optie tot koop bedongen, waarvan de hoogte niet bekend is. Wel is het aannemelijk dat dit wel eens een hoog bedrag zou kunnen zijn. Bij de vorige verhuurperiode van de Portugees aan Bayern München bedroeg de afkoopclausule namelijk zeventig miljoen euro.

Manchester City en Barcelona waren al langer in gesprek over de transfer van Cancelo, maar zijn er volgens Romano nu dan uitgekomen. De laatste documenten worden nu uitgewisseld en de linksback stapt maandagavond naar verwachting op het vliegtuig.

In Barcelona krijgt Cancelo flink wat concurrentie. Marcos Alonso en het talent Alejandro Baldé zijn de twee spelers die nu in aanmerking komen voor die positie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!