Transfernieuws

'Bundesliga-club onderzoekt opties en meldt zich bij Bologna voor Van Hooijdonk'

'Bundesliga-club onderzoekt opties en meldt zich bij Bologna voor Van Hooijdonk'

21-08-2023 23:06 Laatste update: 23:06

VfL Wolfsburg heeft zich bij Bologna gemeld voor Sydney van Hooijdonk. Dat meldt Voetbal International maandagavond. De Duitsers zouden momenteel mogelijkheden onderzoeken om de spits over te nemen van de Italianen.

Van Hooijdonk speelde het afgelopen anderhalf seizoen op huurbasis voor SC Heerenveen. In Friesland kwam de 23-jarige aanvaller in totaal 54 keer in actie en scoorde hij 26 keer. Deze zomer keerde hij terug bij Bologna, waar hij in eerste instantie niet eens welkom was op het trainingskamp. Ondanks dat Van Hooijdonk geen minuut speelde in de voorbereiding, nam trainer Thiago Motta hem toc weer bij de selectie en viel hij maandagavond zelfs nog in tijdens het competitieduel met AC Milan (0-2 verlies).

Van Hooijdonks vader Pierre stelde onlangs nog dat zijn zoon klaar is voor een stap naar de Bundesliga of de Championship. Dat lijkt nu dus steeds reëler te worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!