Nieuws

Jansen onthult Alkmaarse elf: AZ nog altijd zonder Karlsson tegen Santa Coloma

Jansen onthult Alkmaarse elf: AZ nog altijd zonder Karlsson tegen Santa Coloma

17-08-2023 19:45

Pascal Jansen heeft bekend gemaakt welke elf namen hij de wei in gaat sturen tegen FC Santa Coloma. AZ speelt met dezelfde elf die Go Ahead Eagles afgelopen weekend met 5-1 versloegen.

Het betekent opnieuw een basisplaats voor Ruben van Bommel. De aanvaller was afgelopen weekend goed voor een assist en een doelpunt en dat is voor Jansen reden genoeg om hem boven Ernest Poku en Michal Lakhdo te verkiezen.

Jesper Karlsson ontbreekt nog altijd in de wedstrijdselectie van AZ. De Zweedse aanvaller ontbrak enkele dagen geleden nog wegens een schorsing, maar heeft nog altijd last van een lichte blessure. Verder zit de 17-jarige Dave Kwakman voor het eerst bij de selectie. Hij maakte afgelopen seizoen deel uit van het elftal dat de Youth League wist te winnen.

Opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Hatzidiakos, Bazoer, Moller Wolfe; Clasie, Mijnas, De Wit; Odgaard, Pavlidis en Van Bommel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!