Nieuws

Arnautovic staat voor terugkeer: spits arriveert in Milaan voor medische keuring

Arnautovic staat voor terugkeer: spits arriveert in Milaan voor medische keuring

15-08-2023 21:17 Laatste update: 21:37

Marko Arnautovic is dinsdagavond aangekomen in Milaan voor zijn medische keuring bij Inter. In een video die circuleert op het internet is te zien dat de Oostenrijker onthaald in zijn nieuwe stad. 

Arnautovic werd ontvangen door tientallen fans bij zijn hotel in Milaan. De 34-jarige aanvaller poseerde met supporters en tekende enkele handtekeningen. Woensdag ondergaat hij de medische testen bij Inter Milan. 

Voor Arnautovic wordt het een terugkeer bij de ploeg, waarvoor hij eerder van 2009 tot 2010 uitkwam. Destijds won de spits met Inter de treble, al had hij zelf slechts een bijrol. Hij kwam drie keer in actie en speelde daarmee slechts 55 minuten voor de Nerazzurri.

Inter betaalt naar verluidt circa tien miljoen euro om Arnautovic over te nemen van Bologna. De club mag nu op zoek naar een vervanger voor de spits die vorig jaar goed was voor tien goals in 21 duels.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!