Nieuws

'Mourinho versterkt zich bij AS Roma met overbodige PSG-middenvelder'

'Mourinho versterkt zich bij AS Roma met overbodige PSG-middenvelder'

14-08-2023 19:52

Renato Sanches gaat Paris Saint-Germain deze zomer verlaten. De Portugese middenvelder vertrekt op huurbasis naar AS Roma, dat een optie tot koop heeft bedongen, meldt Fabrizio Romano.

Sanches kon in Parijs nooit echt rekenen op een basisplek en dus leek een vertrek de beste optie voor alle partijen. Het AS Roma van trainer José Mourinho slaat daardoor toe en haalt de 25-jarige middenvelder naar de Serie A. De Italiaanse grootmacht lijkt zich met twee PSG-middenvelders te versterken, ook Leandro Paredes is hard op weg naar Rome.

Sanches maakte na een geweldig EK in 2016 de overstap van Benfica naar Bayern München. In Duitsland wist de controleur geen potten te breken en dus vertrok hij naar OGC Nice. Vorige zomer maakt Sanches de binnenlandse overstap naar PSG, maar dat werd geen succces. AS Roma heeft volgens Romano een koopoptie van vijftien miljoen euro bedongen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!