Transfernieuws

In kannen en kruiken: miljoenenaankoop Feyenoord tijdelijk terug naar thuisland

In kannen en kruiken: miljoenenaankoop Feyenoord tijdelijk terug naar thuisland

14-08-2023 18:35 Laatste update: 18:46

Ezequiel Bullaude vertrekt op huurbasis bij Feyenoord. De middenvelder wordt voor één seizoen verhuurd aan Club Atlético Boca Juniors. 

Bullaude kwam in de zomer van 2022 voor naar verluidt twee miljoen euro over van het Argentijnse Godoy Cruz. De middenvelder wist niet te aarden in Rotterdam en kwam vorig seizoen slechts tot vijftien duels voor Feyenoord. Daarin maakte de spelverdeler één doelpunt. Ook wist hij twee assists te leveren.

In de achtste finale van de Europa League tegen het Oekraïense Shakhtar Donetsk zorgde de Argentijn voor de toen nog belangrijke 1-1, waarna Feyenoord zich een week later in De Kuip na een 7-1 overwinning wist te verzekeren van een plek in de kwartfinale.

Bullaude heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord. Het is onbekend of de Rotterdammers nog toekomst in hem zien, maar gezien de verhuur lijkt het daar wel op. Bovendien melden de Rotterdammers niets over een optie tot koop. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!