Transfernieuws

'Paris Saint-Germain heeft beet en betaalt tachtig miljoen euro voor nieuwe spits'

'Paris Saint-Germain heeft beet en betaalt tachtig miljoen euro voor nieuwe spits'

03-08-2023 07:55

Paris Saint-Germain gaat Gonçalo Ramos op korte termijn tekenen, melden Fabrizio Romano en Franse media. De spits van Benfica komt voor een totaalpakket van tachtig miljoen euro over naar het Parc des Princes.

Met Ramos heeft PSG zijn nieuwe spits bijna binnen. De Fransen zitten in de maag met de situatie van Kylian Mbappé, waar naar verwachting deze zomer nog afscheid van gaat worden genomen omdat hij zijn contract niet wil verlengen in Parijs. De Portugees moet komend seizoen zijn plaats in gaan nemen.

Van een bevestiging is nog geen sprake, maar Romano rept van een verwachte 'here we go'. Dat betekent dat PSG opnieuw een grote slag slaat. Eerder werd bekend dat ook Ousmane Dembélé naar de Franse hoofdstad verkast, zo liet FC Barcelona-trainer Xavi woensdag al los.

De transfer van Ramos is mogelijk slecht nieuws voor Feyenoord. In Portugal staat Santiago Giménez bijna wekelijks op de covers van de toonaangevende sportkranten. De Mexicaan wordt gezien als de ideale opvolger van de stand-in van Cristiano Ronaldo, die op het WK nog een hattrick maakte tegen Zwitserland in de achtste finales van het toernooi.