Transfernieuws

'De Ketelaere wil voor zijn kans gaan bij Milan, maar kan ook Champions League in'

'De Ketelaere wil voor zijn kans gaan bij Milan, maar kan ook Champions League in'

02-08-2023 10:03

PSV dreigt achter het net te vissen wat betreft een huurtransfer van Charles De Ketelaere. Het Belgische talent heeft legio opties aan clubs die hem tijdelijk over willen nemen, maar volgens Het Nieuwsblad lijkt de speler zelf voor zijn kans te willen gaan bij AC Milan.

PSV ziet in De Ketelaere de ideale opvolger van de naar RB Leipzig vertrokken Xavi Simons. De Eindhovenaren meldden zich afgelopen weekend volgens Nederlandse media voor de tweede keer in Milaan, maar daar hoorden zij volgens het Nieuwsblad dat de 22-jarige aanvaller voor zijn kans wil gaan in Milaan.

Mocht De Ketelaere van mening veranderen, dan heeft hij de clubs voor het uitkiezen. Naar verluidt zijn naast PSV ook Atalanta Bergamo, RC Lens en Olympique Marseille geïnteresseerd en daar is volgens Relevo nu een Spaanse club bijgekomen. Real Sociedad zou graag de Champions League ingaan met de spelmaker.

Volgens Het Nieuwsblad zwicht De Ketelaere momenteel nog niet voor een stap naar een andere club, maar is zijn perspectief bij Milan ook allerminst duidelijk. De speler en zijn management hoorden vooralsnog nog niets over de plannen die de Italianen voor hem in petto hebben.