Transfernieuws

'Denen doorbreken stilte: interesse van Ajax in Gaaei 'nog niet afgekoeld''

'Denen doorbreken stilte: interesse van Ajax in Gaaei 'nog niet afgekoeld''

02-08-2023 07:05 Laatste update: 07:31

Anton Gaaei staat nog steeds in de belangstelling van Ajax, meldt het Deense Ekstra Bladet. De rechtsback van Viborg FF geldt als dé optie om de nieuwe rechtsback te worden in Amsterdam.

Het was de afgelopen weken muisstil bij Ajax, maar die stilte is veranderd in een hoop transferrumoer. De naam van Gaaei die in verband wordt gebracht met Amsterdam is alleen niet nieuw. Ruim een maand geleden werd bekend dat de Amsterdammers hem op de lijst hebben staan en die interesse is nog niet 'afgekoeld', klinkt het.

Mocht Gaaei naar Ajax trekken, dan wordt hij naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe concurrent van Devyne Rensch. Jorge Sánchez, de Mexicaan die afgelopen seizoen voor die strijd werd gehaald, heeft weinig indruk gemaakt in de Johan Cruijff Arena en trekt mogelijk de deur achter zich dicht. Botafogo uit Brazilië is voor Sánchez in de markt.

Ajax is flink aan het doorpakken op de transfermarkt. Manchester City-toptalent Carlos Borges wordt binnen afzienbare tijd gepresenteerd en ook de transfer van Eintracht Frankfurt-keeper Diant Ramaj is dicht bij. Daarnaast wordt Ian Maatsen naar verluidt gezien als nieuwe linksback in Amsterdam. Gaaei moet zo’n vier miljoen euro kosten.