Transfernieuws

Slot wil middenvelder verhuren: 'Hij is nog niet competitief voor een basisplek'

Slot wil middenvelder verhuren: 'Hij is nog niet competitief voor een basisplek'

28-07-2023 13:08

Arne Slot denkt niet dat Ezequiel Bullaude klaar is voor een basisplek bij Feyenoord. De oefenmeester van de Rotterdammers wil dat de Argentijn tijdelijk elders minuten gaat maken.

Slot spreekt met Voetbal International over de 22-jarige middenvelder en denkt dat hij nog niet klaar is voor de volgende stap. Bullaude werd in 2022 als groot talent binnengehaald, maar heeft de hoge verwachtingen nog niet kunnen inlossen. "Dan is het, denk ik, voor de speler ook beter dat hij hetgeen hij geleerd heeft meeneemt naar een nieuwe club om daar elke week te spelen. In de hoop dat hij zich daar dusdanig ontwikkelt dat we volgend jaar een nummer tien hebben die wel competitief is om voor een basisplaats te vechten", meent Slot. 

Feyenoord staat niet alleen open voor een verhuur van de speler, geeft Slot als kanttekening. "Het is de bedoeling dat hij op huurbasis vertrekt, maar een verkoop met al dan niet een terugkoopoptie zou eventueel ook kunnen." Bullaude kent de nodige interesse in de transferwindow. Onder meer Vasco da Gama zou concreet zijn, ook Bologna en SC Braga zijn in de markt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!