Transfernieuws

'Sampdoria pakt door en brengt verbeterd bod uit op Volendam-verdediger'

'Sampdoria pakt door en brengt verbeterd bod uit op Volendam-verdediger'

27-07-2023 18:31 Laatste update: 18:33

Sampdoria hoopt nog altijd op de komst van Xavier Mbuyamba. De Serie B-ploeg heeft een verbeterd bod verstuurd naar FC Volendam en zet nog altijd in op de verdediger.

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Volendam een bod van 1,6 miljoen euro had afgewezen op Mbuyamba. De begeerde verdediger is zelf al rond met de Italianen en hoopt spoedig een overstap te beklinken. Sampdoria heeft een hernieuwd bod uitgebracht ter waarde van 2,3 miljoen euro en een doorverkooppercentage op de speler, meldt De Telegraaf. De Italiaanse degradant van afgelopen seizoen hoopt komend seizoen met Andrea Pirlo aan het roer direct terug te keren naar de Serie A.

Het stoort de Italianen echter wel dat Volendam na de eerste twee biedingen niet bereid was om het gesprek aan te gaan met de club. Ook Mbuyamba zou allesbehalve tevreden zijn met de gang van zaken en hoop spoedig te transfereren naar Italië. Mbuyamba doorliep de jeugdopleiding van FC Barcelona en Chelsea  en streek afgelopen seizoen neer in het vissersdorp.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!