Transfernieuws

'Nieuwe transferklap dreigt voor Álvarez: West Ham zet andere spelers op de lijst'

'Nieuwe transferklap dreigt voor Álvarez: West Ham zet andere spelers op de lijst'

27-07-2023 14:41

Edson Álvarez is niet meer één van de topprioriteiten van West Ham United, meldt Fabrizio Romano. The Hammers hebben momenteel andere spelers op het oog die Declan Rice kunnen gaan opvolgen.

Álvarez wordt al lange tijd in verband gebracht als vervanger van Rice, die afgelopen zomer een recordtransfer naar Arsenal maakte. Volgens de Italiaanse transferexpert geldt de Mexicaan momenteel niet meer als hét transfertarget, die naast Denis Zakaria nog twee andere gegadigden noemt die hoger in de pikorde staan.

Romano noemt de namen van James Ward-Prowse en Scott McTominay in zijn column voor Caugthoffside. Naast het Engelse duo zou West Ham nog een 'droommiddenvelder' op de korrel hebben. Dat is Joao Palhinha van Fulham.

Mocht Álvarez daadwerkelijk niet naar Londen trekken, dan is dat opnieuw een klap voor de speler en club. De defensieve middenvelder die een vertrekwens heeft zag een transfer naar Borussia Dortmund afketsen en Ajax heeft de miljoenen hard nodig om nieuwe investeringen te kunnen doen. Aan de andere kant wordt een langer Amsterdams verblijf weer een stukje meer reëel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!