Transfernieuws

'Bullaude heeft naast Vasco da Gama ook Europese opties om transfer te maken'

'Bullaude heeft naast Vasco da Gama ook Europese opties om transfer te maken'

23-07-2023 13:27 Laatste update: 13:41

Ezequiel Bullaude staat zoals gemeld op de radar van Vasco da Gama, maar kan ook in Europa actief blijven. De Argentijnse middenvelder geniet interesse van Italiaanse en Portugese clubs.

1908 meldt dat Feyenoord zich nog altijd beraadt over het binnengekregen bod van Vasco da Gama, maar zij niet de enige zijn die de Argentijn graag over nemen. Het Italiaanse Bologna FC en SC Braga uit Portugal hopen eveneens op de diensten van de middenvelder. Bulluade zou zelf liever in Europa actief blijven en Braga komt dit seizoen in de Champions League uit waardoor hij wellicht open staat voor een transfer.

Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat Bullaude bij Feyenoord maar weinig aan de bak komt. De middenvelder hoefde afgelopen seizoen niet te rekenen op een basisplaats en lijkt ook komend seizoen niet in de plannen van trainer Arne Slot voor te komen. De Argentijn streek afgelopen seizoen pas neer in Rotterdam, maar lijkt dus weer op weg naar de uitgang.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!