Di María dolt Ronaldo met schitterende actie: Kökçü in de basis bij Benfica

21-07-2023 09:21 Laatste update: 09:48
1

Ángel Di María was donderdagavond de grote uitblinker bij Benfica in het oefenduel met Al-Nassr. De Argentijn dolde Cristiano Ronaldo met een schitterende actie en was ook trefzeker bij de 3-0 overwinning.

Benfica nam in de eerste helft al een riante voorsprong door treffers van Di María en twee keer Gonçalo Ramos. Ronaldo en zijn ploeggenoten konden weinig inbrengen tegen de Portugese topclub. Na rust wisselde Schmidt zijn volledige basiself, zodat onder anderen Fredrik Aursnes speeltijd kreeg.

De tweede helft werd met 1-1 gelijkgespeeld. Al-Nassr kwam terug tot 3-1, maar Benfica bepaalde de eindstand op 4-1. Een mooie galawedstrijd, waarin Orkün Kökçü in de basis mocht beginnen bij de thuisploeg. Ronaldo kon zich niet onderscheiden tegen zijn oude club.

Benfica speelt deze oefencampagne nog tegen Celta de Vigo en Burnley, waarna het Feyenoord treft in de Kuip. Voor Kökçü wordt deze wedstrijd op 30 juni een mooi weerzien met de club die hij deze zomer na negen jaar verliet.