Nieuws

Ten Hag haalt drievoudig United-kampioen terug naar Manchester

Ten Hag haalt drievoudig United-kampioen terug naar Manchester

18-07-2023 18:03 Laatste update: 23:34

Jonny Evans keert tijdelijk terug bij Manchester United. De 35-jarige verdediger heeft een kortetermijncontract getekend bij zijn oude club om mee te trainen en enkele oefenduels te spelen.

Evans zal met United meereizen naar Schotland voor een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. Ook voegt hij zich bij de selectie voor een duel met Wrexham in San Diego. De 91-voudig international van Noord-Ierland speelde tussen 2007 en 2015 voor United. 

De centrumverdediger kwam destijds 198 keer in actie voor de Engelse grootmacht en won onder meer drie landstitels. Na zijn vertrek bij United speelde Evans voor West Bromwich Albion en Leicester City. Zijn contract bij Leicester liep deze zomer af.

Tyrell Malacia mist het trainingskamp van United in de Verenigde Staten. De linksback liep tijdens een training een blessure op. De selectie van Erik ten Hag vliegt woensdag zonder de Nederlander naar de Verenigde Staten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!