Transfernieuws

'Opvallend: City denkt aan Bayern-back na mogelijk vertrek van Walker'

'Opvallend: City denkt aan Bayern-back na mogelijk vertrek van Walker'

14-07-2023 14:35

Manchester City is geïnteresseerd in Benjamin Pavard bij het mogelijke vertrek van Kyle Walker. De Engelse rechtsback is hard onderweg naar Bayern München en daarom willen The Citizens de Fransman overnemen van de Duitse topclub. 

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat City nu in de markt is voor Pavard, die een wisselvallige periode bij Bayern achter de rug heeft. De Frans international schitterde nog op het WK dat Frankrijk in 2018 won, maar kampte sindsdien met onder meer depressies en blessures. De coronapandemie was daar een grote reden voor. Inmiddels lijkt de rechtsback terug van weggeweest en hoopt City daar gebruik van te maken.

Walker leek lange tijd juist niet onderweg naar Bayern en de Duitse club verdacht de speler er zelfs van om geruchten in de wereld te helpen om zijn contract bij City te laten verbeteren, maar vrijdag werd bekend dat de Engelsman zijn ja-woord heeft gegeven aan Bayern. City en Bayern deden eerder al zaken toen João Cancelo op huurbasis naar München vertrok. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!