Transfernieuws

'Janssen blij in België: geen vertrek bij Antwerp ondanks buitenlandse interesse'

'Janssen blij in België: geen vertrek bij Antwerp ondanks buitenlandse interesse'

14-07-2023 08:52

Vincent Janssen heeft komend seizoen nog een missie bij Royal Antwerp FC. De 27-jarige spits gaat ondanks buitenlandse interesse niet weg bij de Belgische club, zo maakt hij glashelder tegenover Het Nieuwsblad.

"Ik heb mijn agent duidelijk gemaakt dat ik daar geen oren naar heb. Ik ben niet van plan om te vertrekken", laat Jassen blijken in een interview met het Nieuwsblad. "We hebben natuurlijk wel gesprekken en gaan genoeg samen eten, maar dat gaat dan vooral over hoe ik me voel en dat soort dingen."

In België lijkt de Nederlander zijn draai gevonden te hebben. De oud-spits van AZ beleefde een topseizoen in Antwerpen met 21 goals en had een groot aandeel in het behalen van de dubbel.

Ondanks interesse van enkele buitenlandse clubs, wil Janssen lekker in België blijven. Hij voelt zich er thuis en gelukkig en jaagt komend seizoen op nieuwe prijzen bij The Great Old. "Ik ben al wel op wat plekjes geweest en nu merk ik pas hoe fijn het is als je je ergens goed thuis voelt. Dat is voor mij op dit moment veel belangrijker dan het nog eens in een topcompetitie te proberen."

De spits vierde uitbundig de landstitel met Antwerp en hoopt volgend jaar weer een feestje te vieren. Janssen lijkt klaar met het verre buitenland na avonturen in Engeland, Turkije en Mexico. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!