Schmidt komt weg met aanmerkingen op arbitrage na veelbesproken Ajax-goal

Schmidt komt weg met aanmerkingen op arbitrage na veelbesproken Ajax-goal

24 januari - 14:37
Eredivisie 0 Reacties

PSV-trainer Roger Schmidt hoeft niet te vrezen voor een schorsing naar aanleiding van zijn uitlatingen richting de vierde man gedurende de wedstrijd tegen Ajax. De aanklager betaald voetbal heeft laten weten geen onderzoek in te stellen.

Toen de veelbesproken treffer van Noussair Mazraoui werd goedgekeurd richtte Schmidt zijn peilen op de arbitrage. "Geef de schaal maar meteen aan Ajax", beet de Duitse oefenmeester de wedstrijdleiding toe. Een woordvoerder van de KNVB heeft aan NU.nl laten weten dat de geïnsinueerde partijdigheid onbestraft blijft. "De PSV-coach zat hoog in zijn emotie, maar hij heeft niet gescholden of iemand beledigd."

Het moment dat Daley Blind de bal wel of niet binnen hield, houdt de gemoederen bezig in voetbalminnend Nederland. De VAR besloot niet in te grijpen, omdat sluitend bewijs ontbrak of het leer de lijn gepasseerd had. Zondag liet scheidsrechtsbaas Dick van Egmond al weten dat alles volgens de regels was gegaan en er dus geen 'duidelijke fout' geconstateerd kon worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie