Transfernieuws

'Here we go: Chelsea-aanvaller gaat na vier jaar Londen tekenen in Milaan

'Here we go: Chelsea-aanvaller gaat na vier jaar Londen tekenen in Milaan"

07-07-2023 19:14 Laatste update: 19:22

AC Milan heeft naar verluidt een deal weten te sluiten met Chelsea voor de overname van Christian Pulisic. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de Italiaanse club een bod van twintig miljoen euro inclusief bonussen geaccepteerd.

De Amerikaanse aanvaller had een moeilijk seizoen bij Chelsea, maar blonk uit tijdens het Wereldkampioenschap in Qatar met het Amerikaanse nationale ploeg. Het heeft er alle schijn van dat de aanvaller samen komt de spelen met Tijjan Reijnders, die ook sterk in verband wordt gebracht met een overgang naar de Rossoneri.

Hoewel de documentatie rond de transfer nog in de maak is, zijn alle details overeengekomen en zal Pulisic naar verluidt de overstap maken. Het contract van Pulisic bij Milan zal vier jaar duren. Het is de bedoeling dat alles op tijd wordt afgerond voor het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen op 10 juli.

In zijn vier jaar bij Chelsea scoorde Pulisic 26 keer en gaf hij 21 assists in 145 wedstrijden in alle competities. Hij hielp de club bij het winnen van een Champions League, een Club Wereldbeker en een UEFA Supercup.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!