Liverpool speelt gelijk tegen West Ham United en kan titel uit het hoofd zetten

27 april - 15:25 Laatste update: 15:27

Liverpool kan de titel vergeten. De ploeg van Jürgen Klopp speelde zaterdagmiddag met 2-2 gelijk bij West Ham United en liep dus wederom averij op.

Liverpool begon prima in Londen tegen West Ham. De bezoekers kregen aardig wat kansen, maar pogingen van onder meer Cody Gakpo en Ryan Gravenberch vonden het doel niet. De eerste helft gaf weinig spektakel, tot de thuisploeg aanzette. Een grote kans werd onschadelijk gemaakt, maar in de corner die daar vlak voor rust op volgde, wist West Ham te scoren. Jarrod Bowen werkte binnen waardoor Liverpool een flinke domper te verwerken kreeg.

Na rust kwam Liverpool anders voor de dag. De druk zat er direct op en de bezoekers kregen direct meerdere kansen. Binnen enkele minuten vond Andy Robertson ook direct het doel en werd de score teruggebracht naar 1-1. Gakpo kreeg vervolgens de kans om er direct 1-2 van te maken, maar zijn schot werd geblokkeerd. Even later was het de Nederlander die wederom uithaalde en ditmaal wel het net vond. Met enig fortuin kreeg de Nederlander de bal in de goal. The Reds leken op weg naar de overwinning, maar Michail Antonio zette West Ham weer op 2-2. Grote kansen volgende nog wel voor Liverpool. Zo werd de lat nog geraakt, maar gescoord werd er niet meer. Het gat naar koploper Arsenal bedraagt nu twee punten, maar zij hebben nog een wedstrijd tegoed.