Transfernieuws

'Cancelo kan naar volgende topclub in Premier League na Bayern-periode'

'Cancelo kan naar volgende topclub in Premier League na Bayern-periode'

03-07-2023 17:30

Arsenal zou nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in João Cancelo. De Portugese back van Manchester City maakte het seizoen af bij Bayern München en keert terug naar het Etihad Stadium.

Cancelo werd gedurende het seizoen ontevreden over zijn speeltijd bij Manchester City en dat zorgde voor hete momenten in de kleedkamer. Manager Pep Guardiola besloot uiteindelijk tijdelijk afscheid te nemen van de Portugees, die in het seizoen daarvoor nog als een van de beste backs ter wereld gold en een vaste basiswaarde was voor The Citizens. Cancelo miste het behalen van de treble door zijn uitleenbeurt, maar mag nu rekenen op de interesse van Arsenal. 

Het Duitse Kicker meldt dat Arsenal in Cancelo het laatste puzzelstukje ziet. The Gunners waren het afgelopen seizoen dicht bij het behalen van de Premier League-titel, maar verspeelden die in de laatste maanden. Onder meer Jurriën Timber is ook hard onderweg naar Noord-Londen. Het is dan ook de verwachting dat de speler van Ajax als centrale verdediger gaat spelen en onder meer de concurrentie aangaat met William Saliba. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!