Romano: PSG in onderhandeling met Spurs over huurdeal middenvelder

Romano: PSG in onderhandeling met Spurs over huurdeal middenvelder

Paris Saint-Germain hoopt Tottenham Hotspur-middenvelder Tanguy Ndombele op huurbasis naar Parijs te halen. De Premier League-club wil best meewerken, maar alleen wanneer het volledige salaris van de Fransman wordt overgenomen.

De interesse van PSG in Ndombele loopt al een tijdje, maar lijkt de afgelopen dagen pas écht concreet te worden. De club praten de aankomende dagen verder over de huurdeal, de vertegenwoordigers van Ndombele zijn al in gesprek met het PSG-bestuur. De middenvelder wil graag vertrekken, aangezien hij bij Spurs geen vaste basisplaats heeft.

Tottenham wil alleen meewerken wanneer PSG het volledige salaris van Ndombele overneemt. De Franse club probeert daarnaast een optie tot koop te bedingen in de onderhandelingen. 

Ndombele kwam in de zomer van 2019 voor ongeveer 60 miljoen euro over van Olympique Lyon. De Fransman kwam in Engeland nooit écht uit de verf. Hij kwam dit seizoen tot negen wedstrijden in de Premier League, voornamelijk aan het begin van het seizoen. De laatste weken zit Ndombele regelmatig niet bij de selectie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie