AD: Van Hooijdonk keert terug naar Nederland en maakt seizoen af in Friesland

AD: Van Hooijdonk keert terug naar Nederland en maakt seizoen af in Friesland

21 januari - 20:45
Eredivisie 0 Reacties

Sydney van Hooijdonk staat op het punt om terug te keren naar Nederland, waar hij naar verluidt aan de slag zal gaan voor Heerenveen. De spits staat momenteel onder contract bij Bologna, maar daar komt hij nauwelijks aan spelen toe. Het zou gaan om een huurdeal zonder optie tot koop.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Heerenveen wacht nog op het doorslaggevende bericht uit Italië, maar het lijkt erop dat de club uit Friesland eindelijk een extra spits mag toevoegen aan de selectie. Momenteel is Henk Veerman de enige vaste spits. Van Hooijdonk moet de concurrentiestrijd met de lange spits aangaan.

Van Hooijdonk komt niet goed uit de verf in Italië. De Nederlandse spits mocht tot dusver slechts vier kier kort invallen bij Bologna. De zoon van Pierre van Hooijdonk verliet NAC Breda vorig jaar om te gaan spelen bij de Italianen. Met zijn transfer was ongeveer 500.000 euro gemoeid.

Vrijdagavond speelt Bologna tegen Hellas Verona. Het lijkt er niet op dat Van Hooijdonk te bewonderen zal zijn tijdens die wedstrijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie