Transfernieuws

'City en Bayern touwtrekken om snelste speler van de Premier League'

'City en Bayern touwtrekken om snelste speler van de Premier League'

26-06-2023 21:04

Manchester City moet vrezen voor de interesse van Bayern München voor rechtsback Kyle WalkerThe Citizens willen Walker een verbeterd contract aanbieden, terwijl Bayern zijn slag probeert te slaan. 

Volgens transferexpert Fabrizio Romano wil City, die vorig seizoen de treble won, graag langer door met Walker. De 33-jarige rechtsback ligt tot 2024 vast, maar de club wil de Engelsman belonen na een sterk seizoen. Walker concurreert op de rechterflank met onder meer Manuel Akanji en John Stones. 

Bayern heeft veel spelers op de rechtsbackpositie, maar daar horen onder meer de waarschijnlijk vertrekkende João Cancelo en twijfelgeval Benjamin Pavard bij. Ook Noussair Mazraoui is actief als rechtsback bij Bayern. Romano verwacht dat Walker snel zijn besluit zal nemen.

Walker arriveerde in 2017 bij Manchester City en kwam voor ruim 50 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. De ervaren Engelsman pakte in de afgelopen vijf seizoenen alle mogelijke prijzen bij The Citizens.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!