Transfernieuws

'Reijnders geeft groen licht voor transfer', Jansen: 'Nog niets van aan de orde'

'Reijnders geeft groen licht voor transfer', Jansen: 'Nog niets van aan de orde'

26-06-2023 17:56

Volgens Gianluca Di Marzio heeft Tijjani Reijnders groen licht gegeven voor een eventuele transfer naar AC Milan. De middenvelder van AZ ziet naar verluidt een overstap naar de Serie A wel zitten. De Italiaanse transferexpert meldt dat de bal nu bij de Alkmaarders ligt.

Er wordt desondanks ook gemeld dat de transfer momenteel nog niet zeer waarschijnlijk is, omdat zowel beide clubs als Reijnders zelf nog geen gesprekken hebben gevoerd. Het is daarentegen wel de verwachting dat Milan zeer spoedig een eerste bod gaat indienen. Of de Alkmaarders willen meewerken aan een eventuele koop, is nog niet bekend.

Milan is op zoek naar een nieuwe middenvelder, omdat Sandro Tonali naar Newcastle United gaat vertrekken en Ismaël Bennacer tot het einde van het jaar aan de kant staat met een blessure. Er zou daarom al een akkoord zijn bereikt met Ruben Loftus-Cheek van Chelsea.

AZ-coach Pascal Jansen ging maandag in op de interesse voor Reijnders. Hij acht de kans op dit moment groot dat zijn goudhaantje blijft, zo vertelt hij tegen ESPN. "Ik heb wel wat dingen voorbij zien komen, maar zoals we bij AZ altijd zeggen; als er iets te melden is, dan zullen we dat ook melden. Maar in het geval van een uitgaande transfer moeten er drie partijen tevreden. Tot op heden is daar nog niets van aan de orde."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!