Transfernieuws

Sambo bevestigt interesse van Ajax: 'Mijn zaakwaarnemer heeft met ze gesproken'

Sambo bevestigt interesse van Ajax: 'Mijn zaakwaarnemer heeft met ze gesproken'

22-06-2023 20:17

Shurandy Sambo bevestigt dat hij in de belangstelling staat van Ajax. De linksback die door PSV aan Sparta Rotterdam werd verhuurd heeft met Maurice Steijn gesproken over een overgang naar Amsterdam.

Sambo maakte in de voorbereiding van het seizoen 2022/23 nog indruk bij PSV, maar werd door de Eindhovenaren verhuurd aan Sparta. In Rotterdam beleefde de verdediger een uitstekend seizoen. Dat was zowel een individuele als een collectieve prestatie, aangezien Sparta op de zesde plaats eindigde in de Eredivisie.

Sambo gaf eerder aan deze website al aan dat hij normaal gesproken terug zou keren bij PSV, maar onlangs kwam naar buiten dat Ajax hem op de korrel heeft. In gesprek met Voetbal International bevestigt hij de Amsterdamse interesse. "Maurice Steijn heeft me gepolst. Mijn zaakwaarnemer heeft met mensen binnen Ajax gesproken", klinkt het.

Momenteel speelt Sambo met Jong Oranje op het EK in Roemenië en Georgië. In de eerste groepswedstrijd tegen Jong België bleef hij de hele wedstrijd op de bank.