Tranen voor Fati: aanvaller opnieuw langdurig uitgeschakeld met blessure

Tranen voor Fati: aanvaller opnieuw langdurig uitgeschakeld met blessure

Het noodlot heeft opnieuw toegeslagen bij Ansu Fati. De tiener van FC Barcelona heeft opnieuw een blessure opgelopen. Ditmaal betreft het een hamstringblessure, die de talentvolle aanvaller opliep in Copa del Rey-wedstrijd tegen Athletic Bilbao.

Vorige week maakte de jonge Spanjaard na langdurige blessureleed eindelijk zijn rentree bij de Blaugranas, maar donderdag ging het opnieuw helemaal mis. Na zestig minuten kwam Fati binnen de lijnen in het duel met de Basken, waarna hij zich in de verlenging alweer noodgedwongen moest laten vervangen. Met tranen in zijn ogen verliet het toptalent het veld, waarna trainer Xavi Hernández hem trooste. 

Via de officiële kanalen meldt FC Barcelona dat de dribbelaar een revalidatieperiode van vier tot zes weken tegemoet gaat. Voor Xavi is het nieuws over Fati een volgende domper na de uitschakeling in het toernooi om de Spaanse beker. Iker Muniain bezegelde met een rake strafschop in de verlenging het voortijdige einde van de Catalanen in de Copa del Rey (3-2).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie