'PSV ziet Ihattaren aandacht opeisen: 'Dossier met een ferme klap gesloten''

'PSV ziet Ihattaren aandacht opeisen: 'Dossier met een ferme klap gesloten''

21 januari - 08:50
Eredivisie 0 Reacties

Het boek van Mohamed Ihattaren is en blijft gesloten bij PSV. De Telegraaf weet dat de aanvallende middenvelder in verband werd gebracht met een terugkeer naar de Eindhovenaren. Volgens de ochtendkrant zijn de Brabanders niet geïnteresseerd in een terugkeer van de tiener.

De Telegraaf staat stil bij de vermeende interesse van Ajax in Ihattaren. 'Hij zou ook onlangs weer bij PSV aangeboden zijn. Maar 'we zouden gek zijn om er ook maar één seconde over na te denken', zo redeneerden ze in Eindhoven.' Het dagblad ziet de jongeling 'alle aandacht opeisen nu hij naar Ajax lijkt te verkassen'. Bij PSV zijn ze daar volgens het medium niet van onder de indruk. 'In Eindhoven halen ze daar de schouders over op. Daar is het dossier Ihattaren een paar maanden geleden met een ferme klap gesloten.

Donderdag pakte ESPN met het nieuws uit dat Ihattaren op de nominatie staat om naar Ajax te verkassen, nadat een verhuurperiode aan Sampdoria jammerlijk mislukte. Momenteel staat het talent onder contract bij Juventus, dat hem afgelopen zomer nog van PSV overnam. Daar onderhield de Nederlander met Marokkaanse roots een gebrouilleerde relatie met trainer Roger Schmidt. Ajax-trainer Erik ten Hag hield zich op de vlakte over eventuele interesse in de negentienjarige spelverdeler.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie