Kranten zien moeizame PSV-debutant en blunderende Drommel in aanloop naar topper

Kranten zien moeizame PSV-debutant en blunderende Drommel in aanloop naar topper

21 januari - 08:38
KNVB beker 0 Reacties

De ochtendkranten hebben de wedstrijd van PSV tegen Telstar besproken. De moeizaam spelende thuisploeg won uiteindelijk met 2-1 van de Keuken Kampioen Divisie-club en is kwartfinalist in de strijd om de beker. 

De Telegraaf zag basisdebutant Fodé Fofana een lastige avond hebben tegen Telstar. 'Van de spits werd veel verwacht tegen Telstar, een club uit de eerste divisie. Maar Fofana faalde opzichtig en is dus geen optie voor de topper tegen Ajax.' De terugkeer van Eran Zahavi kon de ochtendkrant evenmin bekoren. 'Het was alsof hij nooit is weggeweest. Want in kansrijke positie raakte hij de paal en dat is hem al zo vaak overkomen', schrijft het dagblad over het moment dat de Israëliër voor een leeg goal de bal tegen het aluminium werkte.

Ook Joël Drommel moet het opnieuw ontgelden. 'Hij greep mis bij een corner van Telstar, waardoor PSV zelfs op achterstand kwam. Door toedoen van Joey Veerman, die een assist had voor Bruma en zelf scoorde, bereikte PSV toch de kwartfinale van de beker.' De Volkskrant zag PSV 'met enige moeite' de kwartfinale van de KNVB Beker bereiken. De krant zag dat 'eerstedivisionist Telstar' uiteindelijk niet opgewassen was tegen 'de koploper van de Eredivisie'.  

Het Eindhovens Dagblad zag PSV 'met wat pijn en moeite' afrekenen met Telstar. Ook het regionale blad staat stil bij de flater van de goalie van trainer Roger Schmidt. 'Mede door een mispeer van Joël Drommel, die na het moment even keek alsof hij zijn laatste oortje had versnoept.' De krant blikt vooral uit op de 'cruciale wedstrijd' tegen Ajax, die bepaalt of het 'project-Schmidt al dan niet slaagt'. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie