Transfernieuws

'Di María keert na dertien jaar terug op oude nest en wordt ploeggenoot van Kökcü'

'Di María keert na dertien jaar terug op oude nest en wordt ploeggenoot van Kökcü'

21-06-2023 09:53

Ángel Di María staat voor een terugkeer naar Benfica, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De 35-jarige Argentijn wordt naar verluidt transfervrij overgenomen van Juventus.

De Portugese krant A BOLA kopte maandag al dat Di María terug zou keren naar Benfica, maar nu lijkt de transfer steeds dichter bij te komen. De Argentijnse vedette speelde in het verleden al voor de Portugese grootmacht en dus lijkt een hereniging aanstaande. De linkspoot speelde tussen 2007 en 2010 voor Benfica, voordat hij verkaste naar Real Madrid. Met vijf goals en twaalf assists had Di María een groot aandeel in het landskampioenschap in zijn laatste seizoen in Portugal.

Di María zal bij Benfica samen gaan werken met voormalig PSV-coach Roger Schmidt en ex-Feyenoorders Fredrik Aursnes en Orkun Kökcü. Laatstgenoemde maakte onlangs de overstap van de Rotterdamse Kuip naar het Estádio da Luz voor een bedrag van zo'n 25 miljoen euro. De 22-jarige middenvelder tekende een contract voor vijf seizoenen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!