Transfernieuws

'Feyenoord vindt defensieve back-up en doet bod op Kameroens international'

'Feyenoord vindt defensieve back-up en doet bod op Kameroens international'

19-06-2023 11:53 Laatste update: 14:52

Feyenoord heeft een bod gedaan op Jean-Charles Castelletto, meldt Footmercato. De speler van FC Nantes moet de nieuwe back-up worden centraal in de verdediging.

Het Franse medium weet niet exact hoe hoog het bod van Feyenoord is geweest, maar naar verluidt vraagt Nantes vijf miljoen euro voor Castelletto. De Franse club heeft een sterke onderhandelingspositie aangezien de Kameroener nog tot de zomer van 2026 vat ligt. Ook Besiktas is in de markt voor de verdediger.

Mocht Feyenoord daadwerkelijk toe gaan slaan, dan lijkt de 28-jarige Castelletto de nieuwe back-up te worden in het hart van de defensie. Die rol was afgelopen seizoen weggelegd voor Jacob Rasmussen die na zijn verhuurperiode is teruggekeerd naar Fiorentina.

Castelletto heeft veel ervaring opgedaan in zijn carrière. De tweebenige centrale verdediger is Kameroens international en was met zijn land ook actief op het afgelopen WK in Qatar. Daarin kwam hij twee keer negentig minuten in actie tegen Zwitserland en Servië.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!