Transfernieuws

'Strijd om Kökçü barst los: ook Ligue 1-club aast op de Feyenoord-aanvoerder'

'Strijd om Kökçü barst los: ook Ligue 1-club aast op de Feyenoord-aanvoerder'

06-06-2023 16:51 Laatste update: 16:51
3

Het Franse Stade Rennes is geïnteresseerd in Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü, meldt Footmercato. De Turkse middenvelder zou als prioriteit gelden bij de Ligue 1-club. 

Het is al langer bekend dat Kökçü deze zomer openstaat voor een transfer. De spelverdeler geldt als prioriteit bij Stade Rennes, terwijl ook Benfica, en Tottenham Hotspur geïnteresseerd zijn. De aanvoerder van Feyenoord heeft al aangegeven dat het plaatje wel moet kloppen, waardoor een transfer naar Stade Rennes erg onwaarschijnlijk lijkt. De ploeg werd vierde in de Ligue 1 en greep naast Champions League-voetbal.

Een transfer naar Benfica lijkt wel tot de serieuze opties te behoren. De Portugezen zouden een recordbedrag voor de spelverdeler overhebben. Het is onbekend hoe Kökçü zelf tegenover een transfer naar de Ligue 1 of Portugal staat. 

Kökçü heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. De middenvelder leidde de Rotterdammers als aanvoerder naar de titel dit seizoen. Kökçü scoorde twaalf keer en gaf vijf assists in 46 duels in alle competities.