Nieuws

Vreugdebier opnieuw boosdoener: kampioensduel van Heracles gestaakt na thuisgoal

Vreugdebier opnieuw boosdoener: kampioensduel van Heracles gestaakt na thuisgoal

19-05-2023 21:45

Ook tijdens de kampioenswedstrijd van Heracles Almelo tegen Jong Ajax is de wedstrijd stilgelegd. Na de verlossende 2-0 van Marko Vejinovic verpestte een vreugdebiertje op het veld het feest.

Halverwege de tweede helft zat Heracles wat in de verdrukking, maar na goed doorzetten van Emil Hansson was het Vejinovic die gemakkelijk binnen kon tikken. Het zorgde voor vreugde bij de spelers van Heracles en bij het publiek. Er was echter iets te veel vreugde bij de supporters, aangezien er een beker met bier het veld op kwam. Scheidsrechter Jochem Kamphuis kon niet anders dan de wedstrijd tijdelijk stil leggen.

Het is het tweede stakingsgeval van de avond. Eerder werd het duel tussen De Graafschap en FC Den Bosch al stilgelegd. De motieven waren in Doetinchem alleen een stuk anders. De uitsupporters gooiden vuurwerk op het veld, wat alles weg heeft van een bewuste stakingsactie.

Gezien de tussenstanden op de andere velden is Heracles op dit moment virtueel kampioen. PEC Zwolle moest met minimaal zes doelpunten verschil van Helmond Sport winnen, maar dat wil niet lukken. Inmiddels is het duel tussen Heracles en Jong Ajax weer hervat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!