Nieuws

Blind begrijpt niets van bizar hoge salarissen: 'Je zou voor gek worden verklaard'

Blind begrijpt niets van bizar hoge salarissen: 'Je zou voor gek worden verklaard'

14-05-2023 08:26 Laatste update: 08:32

Danny Blind begrijpt niets van de bedragen die spelers kunnen verdienen in Saudi-Arabië. De naam van Lionel Messi wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar de zandbak, maar Blind hoopt op een terugkeer naar FC Barcelona.

Messi zou in Saudi-Arabië een bedrag van 400 miljoen euro op kunnen strijken. Blind noemt het bizar dat dit soort bedragen bijna normaal worden gevonden. "Als je dit vijf of tien jaar geleden gezegd zou hebben, dat Ronaldo 200 miljoen en hij 400 miljoen zou verdienen. Dan zou je toch voor gek verklaard worden", begint Blind bij Ziggo Sport. "Het is niet gek om aan het einde van je carrière daar nog naar toe te gaan. Als ik een beetje romantiseer, dan zou ik zeggen: ga lekker naar Barcelona."

Mocht de Argentijn er voor kiezen om toch terug te gaan naar Barcelona voorziet Blind ook enkele problemen. "Het is ook maar gewoon een romantische gedachte. Barcelona zal best open staan voor Messi, maar dan moet je weer concessies gaan doen en een modus vinden om hem uit de wind te gaan houden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!