Reactie

Álvarez 'boos' na schorsing voor PSV-uit: 'In deze sport worden fouten gemaakt'

Álvarez 'boos' na schorsing voor PSV-uit: 'In deze sport worden fouten gemaakt'

16-04-2023 22:49
1

Edson Álvarez baalt als een stekker van de gele kaart die hij kreeg tegen FC Emmen. De Mexicaan mist daardoor de Eredivisie-topper tegen PSV die aankomend weekend op het programma staat.

Halverwege de eerste helft greep Álvarez iets te onbezonnen in volgens scheidrechter Marc Nagtegaal. De Mexicaan werd bestraft met geel en was vervolgens zichtbaar van streek.

"Ik was vooral erg boos, omdat er weinig aan de hand was. Die gele kaart vond ik niet terecht", begon Álvarez voor de camera’s van ESPN. De middenvelder komt vervolgens met een argument. "Het was pas de eerste overtreding. Door een slechte beslissing moet ik nu een belangrijke wedstrijd missen."

"In deze sport worden fouten gemaakt. Dat doen de scheidsrechters, maar wij als spelers ook. Ik concentreer me alleen niet op het werk van de scheidsrechter. Ik ben alleen bezig met mijn eigen werk", vervolgt Álvarez, die wel blij is met de overwinning. "We hebben weer drie punten weten te halen. In eigen huis blijven wij sterk.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!