Nieuws

Waar en hoe laat worden de kwartfinales van de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat worden de kwartfinales van de Champions League uitgezonden?

11-04-2023 18:30 Laatste update: 21:06

De kwartfinales van de Champions League staan alweer voor de deur. Misschien wel dé grootste clash van dit jaar is het interessante tweeluik tussen Manchester City en Bayern München. De twee treffen elkaar dinsdagavond in het Etihad Stadium voor de eerste kraker. In Portugal nemen Benfica en Internazionale het tegen elkaar op. Waar en hoe laat kan je deze toppers bekijken? VoetbalNieuws brengt je op de hoogte.

Pep Guardiola hoopt dit seizoen dan eindelijk de Champions League te winnen met Manchester City. De Spaanse oefenmeester moet daarvoor eerst zijn oude club Bayern uitschakelen en die lastige opdracht begint dinsdagavond. The Citizens ontvangen Der Rekordmeister woensdagavond in de kwartfinale van het miljardenbal. In Portugal wil het goed draaiende Benfica stunten en ten koste van Internazionale de halve finale bereiken. De ploeg van Roger Schmidt is in vorm en schakelde in de achtste finale Club Brugge uit met een totale score van 7-1.

Waar kan je de wedstrijden live bekijken?

De clash tussen City en het Nederlands getinte Bayern wordt uitgezonden op RTL 7 en Ziggo Voetbal. De wedstrijd start om 21.00 uur en de voorbeschouwing op deze kraker is op RTL 7 vanaf 19.55 uur te zien. Voor de wedstrijd Benfica - Internazionale kun je terecht op Ziggo Select, hier zal de voorbeschouwing beginnen om 20.30 uur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!