Transfernieuws

'Kvaratskhelia is bijna rond met Serie A-verrassing Napoli en tekent bij tot 2028'

'Kvaratskhelia is bijna rond met Serie A-verrassing Napoli en tekent bij tot 2028'

29-03-2023 14:10

SSC Napoli lijkt een grote slag te slaan om Khvicha Kvaratskhelia langere tijd te behouden. De Georgiër staat op het punt een contractverlenging tot 2028 te tekenen zonder ontsnappingsclausule. 

FootMercato meldt dat Napoli zeer dicht bij een handtekening is en dat nieuws wordt bevestigd door Georgische journalisten. De aanvallende middenvelder gaat ongeveer vier miljoen euro verdienen per jaar, inclusief bonussen. Kvaratskhelia beleeft dit seizoen een stormachtige ontwikkeling door bij Napoli. De Serie A-club lijkt ongenaakbaar in de competitie en heeft dit seizoen meerdere spelers groot gemaakt.

Kvaratskhelia kon enkele jaren geleden naar Ajax vertrekken, maar destijds pakten de Amsterdammers naar verluidt niet door. Meerdere topclubs azen op de middenvelder, maar Napoli lijkt de komende jaren de absolute hoofdprijs te kunnen vragen voor de speler. Met een contract tot 2028 en het ontbreken van een ontsnappingsclausule zou de Georgiër bij een transfer de duurste speler ooit uit de Serie A kunnen worden.