Transfernieuws

'Bayern wil langer door met Cancelo, maar weigert hoofdprijs neer te leggen'

'Bayern wil langer door met Cancelo, maar weigert hoofdprijs neer te leggen'

21-03-2023 11:15

Bayern München heeft nog altijd geen besluit genomen over de toekomst van João Cancelo. De Duitse topclub wil graag langer door met de verdediger van Manchester City, maar weigert de ontsnappingsclausule van 70 miljoen euro op tafel te leggen.

Volgens de Duitse tak van Sky heeft Bayern nog geen idee wat er met de Portugees gaat gebeuren in de zomer. Cancelo verruilde Manchester City in de winter voor Bayern na onvrede over de mate van speeltijd. Bij City was men niet onder de indruk van de tirades van de speler en werd een akkoord gesloten met Bayern. 

City lijkt geen haast te hebben met de terugkomst van Cancelo, gezien de goede vorm van Kyle Walker. Cancelo keert normaliter in de zomer terug in het Etihad Stadium, maar Bayern hoopt langer gebruik te kunnen maken van de rechtsback. Cancelo speelde tot dusver zes wedstrijden in de Bundesliga. Daarin scoorde hij eenmaal en gaf hij twee assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!