Nieuws

Van der Vaart ziet volgende spits stoppen bij Oranje: 'Vind het een beetje slap'

Van der Vaart ziet volgende spits stoppen bij Oranje: 'Vind het een beetje slap'

13-03-2023 08:25

Rafael van der Vaart vindt het opmerkelijk dat Vincent Janssen heeft besloten te stoppen bij het Nederlands elftal. Volgens de oud-voetballer is bedanken voor Oranje uit den boze. 

Luuk de Jong maakte eerder deze maand bekend klaar te zijn bij Oranje. Janssen schaarde zich daar zondag bij, maar is wel pas 28 jaar oud. Van der Vaart sprak over het nieuwtje. "Ik vind het een beetje slap, als ik heel eerlijk mag zijn", meent de oud-prof tijdens de uitzending van Studio Voetbal. "Ik ben op een gegeven moment ook van HSV naar Real Betis en naar FC Midtyjlland gegaan, maar ik heb nooit gedacht aan bedanken."

Tegen het Nederlands elftal zeg je geen nee, is Van der Vaart van mening. "Stel je voor dat ze me morgen zouden oproepen, dan zou ik weer meedoen. Zo heb ik dat altijd ervaren. Je bedankt niet voor het Nederlands elftal. Ik vind het bijna kwalijk, ik kan er best wel een beetje boos om worden. We lachen bijvoorbeeld allemaal om Wout Weghorst, hoe hij zich gedraagt bij het volkslied, maar hij zal in geen honderd jaar bedanken", besluit Van der Vaart.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!