Nieuws

TyC Sports: FC Barcelona volgt situatie van City-wereldkampioen nauwlettend

TyC Sports: FC Barcelona volgt situatie van City-wereldkampioen nauwlettend

27-02-2023 14:22

FC Barcelona houdt de situatie van Julián Álvarez bij Manchester City nauwlettend in de gaten. De Argentijnse wereldkampioen kan sinds zijn komst naar Engeland nog niet rekenen op een basisplaats en zou een zomers vertrek overwegen. Dat meldt TyC Sports-journalist César Luis Merlo.

Het definitief inlijven van Álvarez lijkt op voorhand een schier onmogelijke opgave voor de financieel noodlijdende topclub. De aanvaller ligt bij Manchester City tot de zomer van 2027 vast en heeft een huidige marktwaarde van vijftig miljoen euro. De spits - tot nu toe goed voor tien goals in dertig optredens namens The Citizens - zou volgens de verslaggever openstaan voor een uitleenbeurt.

Door de aanwezigheid van topschutter Erling Haaland zit Álvarez meer op de bank dan hem lief is bij City. Tot dusver mocht hij slechts zes Premier League-optredens vanaf de eerste minuut meedoen. De interesse van Barcelona in de international staat niet op zichzelf. Toen Álvarez nog bij River Plate speelde, zouden de Blaugranas ook al in de markt zijn geweest.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!