Nieuws

'Ziyech niet tot bedaren te brengen, ook Paris Saint-Germain kwaad op Chelsea'

'Ziyech niet tot bedaren te brengen, ook Paris Saint-Germain kwaad op Chelsea'

01-02-2023 14:57

Hakim Ziyech is even niet te genieten na het mislopen van zijn transfer naar Paris Saint-Germain. De creatieveling kan niet geloven dat Chelsea het in de soep heeft laten lopen, meldt Sky Sports.

Chelsea beleefde een drukke winterse transferperiode en dat was op de laatste dag van de window niet anders. Jorginho verliet de club voor Arsenal en zelf haalden The Blues Enzo Fernández nog naar de club, maar ook Ziyech had een transfer moeten maken. De Marokkaan had zich bij PSG willen melden, maar door een administratieve fout viel dat in het water.

Chelsea stuurde tot drie keer toe een fout formulier in, waardoor Ziyech nu in Londen moet blijven. PSG probeerde de situatie nog aan te vechten via de juridische commissie van de Franse voetbalbond, maar ook zij konden niets voor de Marokkaan betekenen.

Volgens Sky is de voormalig Ajax-speler niet tot bedaren te brengen. Hij bracht de dag al door in Parijs en had zelfs al de medische keuring ondergaan, maar een definitieve klap op de deal bleef uit, ondanks een smeekbede richting eigenaar Todd Boehly en een eigen financiële bijdrage aan de deal.