Transfernieuws

'Maguire zegt Italiaanse top af, United wil in de zomer beslissen over toekomst'

'Maguire zegt Italiaanse top af, United wil in de zomer beslissen over toekomst'

31-01-2023 09:50

Harry Maguire staat in de belangstelling van Internazionale, meldt The Daily Mail. De Italianen zoeken een vervanger voor de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende Milan Skriniar.

Maguire moet het bij Manchester United vooral doen met een plek op de bank. De Engelsman begon het seizoen onder Erik ten Hag als aanvoerder, maar een belangrijke rol als die is nu niet meer voor hem weggelegd. Toch zou United pas in de zomer willen beslissen over de toekomst van de dat verdediger, stelt het Engelse medium.

Dat betekent dat Inter verder zal moeten zoeken naar een opvolger van Skriniar. De Slowaak heeft een aflopend contract en heeft te kennen gegeven niet te willen verlengen in Milaan. Bovendien staat hij in de verregaande belangstelling van Paris Saint-Germain, die willen profiteren van de contractstatus van de verdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!