Transfernieuws

'St. Juste kan Portugal verlaten en zich bij Duitse topclub voegen'

'St. Juste kan Portugal verlaten en zich bij Duitse topclub voegen'

30-01-2023 15:35 Laatste update: 15:36

Jeremiah St. Juste staat in de belangstelling van Eintracht Frankfurt. De nummer zes van de Bundesliga wil naast Philipp Max ook graag de centrale verdediger terug naar Duitsland halen.

De Duitse sportzender Sport1 meldt dat St. Juste, die de afgelopen zomer nog voor tien miljoen euro de overstap naar Sporting Portugal maakt, op het lijstje van Eintracht staat. De Duitse club staat slechts vijf punten achter koploper Bayern München en maakt een goede kans op Champions League-voetbal.

De 26-jarige St. Juste speelde jarenlang in de Eredivisie bij SC Heerenveen en Feyenoord. De mandekker vertrok in 2019 naar FSV Mainz, dat ongeveer acht miljoen euro aan de Rotterdammers overmaakte. Drie jaar later vertrok de centrale verdediger, die bekend staat om zijn snelheid, naar Portugal. 

St. Juste komt weinig aan spelen toe bij Sporting Portugal en moet het voornamelijk met invalbeurten doen. Met gemiddeld 35 speelminuten per wedstrijd komt St. Juste weinig aan de bak bij de club en probeert Eintracht de Nederlander te overtuigen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!