Transfernieuws

'Mogelijk wéér uitgaande transfer bij PSV: PSG onderzoekt komst van Bakayoko'

'Mogelijk wéér uitgaande transfer bij PSV: PSG onderzoekt komst van Bakayoko'

30-01-2023 12:57
2

Wederom transfergeweld rondom PSV: Paris Saint-Germain onderzoekt de mogelijkheid om Johan Bakayoko naar Parijs te halen, meldt L’Équipe.

Volgens het Franse medium past Bakayoko goed in het profiel dat technisch directeur Luis Campos heeft opgesteld. PSG is op zoek naar een linkspoot op de rechtsbuitenpositie en is daarvoor onder andere bij de negentienjarige aanvaller van PSV uitgekomen, nadat de komst van zowel Rayan Cherki (Olympique Lyon) als Malcom (Zenit Sint-Petersburg) is afgeketst.

Mocht de transfer er komen, dan is dat opnieuw een klap in het gezicht van PSV. Eerder verloren de Eindhovenaren al Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea). De zoektocht naar een nieuwe aanvaller wil ook nog niet echt van de grond komen. Kamaldeen Sulemana (Stade Rennes), Thorgan Hazard (Borussia Dortmund) en Adnan Januzaj (Sevilla) staan op de radar, maar de komst van één van de drie is allerminst zeker.

Eerder deze maand werd Bakayoko al aan een transfer van ander formaat gelinkt, naar NEC. Toen klonk het dat de Belg het seizoen in Eindhoven uit zou willen spelen.