Nieuws

Transfer in de maak: Memphis niet opgenomen in wedstrijdselectie Barça voor Copa

Transfer in de maak: Memphis niet opgenomen in wedstrijdselectie Barça voor Copa

19-01-2023 07:07

FC Barcelona heeft de wedstrijdselectie voor het Copa-duel met AD Ceuta en heeft Memphis Depay buiten de selectie gehouden. Het is het volgende teken dat de transfer van Memphis naar Atlético Madrid in een stroomversnelling is geraakt.

Barça maakt donderdagochtend de selectie bekend voor het bekerduel. Spaanse media schreven woensdag al dat Memphis de training had overgeslagen, wat de transfergeruchten alleen maar verder voedde. Het is de verwachting dat Memphis donderdag nog zijn contract tekent bij Atlético Madrid tot 2025. 

Frenkie de Jong ontbreekt eveneens op het formulier. De middenvelder ontving nog veel lof voor zijn optreden tegen Real Madrid in de Supercopa. De reden van het ontbreken van Frenkie is vooralsnog onbekend, aangezien de Nederlander geen blessure lijkt te zijn opgelopen. Frenkie werd de afgelopen zomer veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar Manchester United, maar dat ging uiteindelijk niet door. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!