Nieuws

Jans rekent op lege ziekenboeg tegen Ajax: 'Dan verwacht ik ze er weer bij'

Jans rekent op lege ziekenboeg tegen Ajax: 'Dan verwacht ik ze er weer bij'

12-01-2023 10:18
1

Ron Jans moest voor het bekerduel met Telstar de nodige spelers missen, maar verwacht de belangrijke namen weer terug te hebben voor het treffen met Ajax. Onder meer de veelbesproken Ramiz Zerrouki zou op tijd hersteld moeten zijn voor het affiche. 

Jans laat dat in gesprek met RTV Oost weten na de overwinning op Telstar. Luca Everink, Michel Vlap en Zerrouki ontbraken alle drie in de beker. "Ik verwacht dat ze alle drie weer beschikbaar zijn zaterdag tegen Ajax", meent de trainer van FC Twente

De trainer hoopt op Zerrouki te kunnen rekenen, ondanks grote interesse van Feyenoord. Volgens berichtgevingen komen de Rotterdammers steeds dichter bij de vraagprijs van Twente, maar de Algerijn is nog altijd in Enschede. "Je hebt in het leven maar weinig zekerheden, dus deze zit daar ook niet bij. Maar ik denk dat hij er bij is", meent Jans. 

Twente staat zaterdag tegenover Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers kenden een slechte hervatting van het seizoen en speelden gelijk tegen NEC. Het verschil tussen Ajax en Twente bedraagt slechts één punt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!